Ugye Ön szerint is pozitív üzenete van annak, hogy a családok olcsóbban szállhatnak meg a hotelekben vagy nagyobb kedvezményt kapnak a fürdőkben, mint akik egyedül keresik fel a szállodát vagy magányosan wellnesselnek. Persze túl azon, hogy ennek üzleti oka is van. Vajon hasonló a helyzet a „családban” vásárolható irodaszerek esetében is?

 

 

Azt egy korábbi bejegyzésünkben már részletesen kielemeztük, hogy az előrelátó vásárló családban gondolkodik, ha irodabútor beszerzését tervezi. Az erről szóló írásunkat itt olvashatja el.

 

Foglalkoztunk azzal is, hogy olcsóbban lehet hozzájutni egyes irodaszerekhez, ha azokat nem egyesével, hanem nagyobb tételben, mondhatnánk azt is: családban vásároljuk meg. Ez a bejegyzésünk ezen a linken érhető el.

 

Elemeztük már azt is több alkalommal, milyen előnnyel jár az, ha az egyes irodai eszközöket úgy szerezzük be, hogy figyelünk a gyártó azonos vagy hasonló céllal készített társ termékeire is. A tárolásnál például a Curver egymással harmonizáló darabjaira. Ha kíváncsi erre az írásra, ezt a linket használja!

 

A lényeget összefoglalva azt hangsúlyozzuk ezúttal is: sok szempontból előnyös, ha az egy légtérben használatos vagy hasonló funkcióval rendelkező irodaszereket és irodai kellékeket „családban”, azonos gyártótól válogatva vásároljuk meg. És az anyagi előny csak az egyik szempont. Ennél talán fontosabb az egységes megjelenés, a dizájn, továbbá a praktikum. Hozzátehetjük talán még a környezettudatosságot is, hiszen számos olyan irodai kellék van, amit ez a kritérium rendez egy családba.

 

Most néhány irodaszer családot veszünk sorra a fenti gondolatmenetet folytatva.

 

Az Írókéz irodaszer webáruház kínálatában önálló menüpontban találjuk ezeket.

 

Közelebbről megvizsgálva a menü tartalmát először a Victoria fémhálós családját fedezhetjük fel. Tartozik hozzá névjegytartó, kockatömb tartó, asztali rendező, irattálca, írószertartó, levéltartó, iratpapucs, könyvtámasz, fali irattartó, gemkapocs tartó, papírkosár és még esernyőtartó is. Ráadásul többféle színben és kivitelben. De a lényeg, hogy ezek az irodaszerek egy családot alkotnak. Ennélfogva pedig egységes benyomást keltenek az irodában, hiszen ugyanaz a dizájn köszön vissza az íróasztalról, a falról, de még a padlóról is – tekintettel az esernyőtartóra vagy a papírkosárra. Kedvcsinálóként ezt a három részes, fémhálós, igényes kidolgozású irattálcát ajánljuk a figyelmébe.

 

 

Ugyanezek a termékek más gyártó kínálatában megtalálhatók műanyag kivitelben is, amik árban nyilván alatta vannak a fentebb bemutatottaknak.

 

Ha azonban a döntésnél a környezettudatosság vezérel bennünket, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Fellowes ugyanezen célra készült zöld termékeit, amelyek közös jellemzője, hogy mindegyiket száz százalékban újrahasznosított, illetve újrahasznosítható kartonból állították elő. Valamennyi – fentebb felsorolt – irodaszer megtalálható a garnitúrában. Ezek egyike ez az öt részes irattartó, ami nagyon hasznos lehet minden irodában.

 

 

Hasonlóan zöld terméknek tekinthető a Rexel Bamboo irodaszer családja, amelynek az egyes darabjai bambuszból készültek. Ezek pedig attól „zöldek”, hogy a bambusz biológiai úton lebomlik, tehát használat után nem károsítja a környezetet.

 

Ha kíváncsi mondjuk a bambusz irattálcára, ide klikkeljen!

 

 

Gondolkodjon Ön is „családban”, ha a felsorolt irodai kellékekre van szüksége. Talán az se mellékes, hogy élhetőbb lesz általuk az irodai környezet.