Manapság egy asztali irodaszer is jóval okosabb, mint régebben. Hogy mit jelent ez? Leginkább azt, hogy valamilyen módon összekapcsolható az okostelefonunkkal. A Leitz egy új irodaszere, a WOW tolltartó is ilyen. De a Fellowes eszköze is nevezhető “okos” írószer tartónak. És hogy mit tud egy ilyen tolltartó? Azonnal mutatjuk.

 

 

Ahogy az okostelefonok elterjedtek, úgy vált szükségessé az is, hogy az íróasztalunkon is legyen dedikált helye ezeknek a készülékeknek. A gyártók elkezdtek gondolkodni és rájöttek: a legideálisabb, ha a telefont az írószer tartóra tesszük. Így egyrészt nem keveredik el a készülék, másrészt plusz funkciókat is kap az eszköz. Egyebek mellett azt, hogy mindig láthatóvá teszi a telefont, vagyis azonnal feltűnik, ha üzentünk jött. Sőt, az igazán jól formatervezett, telefontartós asztali írószer tárolók még arra is képesek, hogy felerősítsék az adott rekeszbe helyezett mobilunk hangját. Ki ne venné a hasznát ennek a funkciónak? És milyen egyszerű dolog ez...

 

 

De ha egy kicsit komolyabb írószer tartót keresnénk, akkor sem kell túl sokáig kutakodnunk. A Leitz ugyanis egy olyan irodaszert is fejlesztett, ami a telefon kihangosítására és a készülék töltésére is alkalmas. Hát nem nagyszerű ötlet?

 

Ez a Leitz tolltartó tálca is a WOW termékcsalád része, szóval a dizájn és rengetegféle szín adott. Ahogy az extra funkció is.

 

Ahogy az irodaszer termékleírásában is olvasható:

 

Az írószer tartó Qi indukciós töltővel ellátott, így kényelmes, vezeték nélküli töltést biztosít mobiltelefon számára. Ráadásul a töltöttségi szintet egy LED lámpa is jelzi. Viszont a telefon teljes töltöttsége esetén a töltés leáll. Szóval az eszköz még energiatakarékos is.

 

 

Ha ilyet vásárolna, ne felejtse el megnézni, hogy a telefonja Qi kompatibilis-e. Ha nem, Qi tok vagy hátlap beszerzése után Ön is használhatja a töltési funkciót.

 

De nem csak a Leitz okos írószer tartó termékeire érdemes ránézni.

 

Ugyanis a Fellowes márka is kínál hasonlókat. Amik egyébként szintén úgy teszik jól láthatóvá a telefon kijelzőjét, hogy közben akár tölthetjük is a készüléket.  

 

Igaz, itt nem vezeték nélkül, mint a Leitz termékénél.

 

Szerintünk, ha írószer tartót vásárolna, és szeretné az irodai asztalon jól látható helyen tudni az okostelefonját, érdemes ránéznie a fent bemutatott eszközökre.

 

A Leitz két írószer tartójáról itt és itt olvashatók részletek. Míg a Fellowes eszközeiről itt tudhat meg többet. És ne felejtse el azt se, hogy többféle színben is kaphatók ezek az írószer tartók, úgyhogy az iroda dizájnjába is könnyedén beilleszthetők.