Nem fér el az íróasztalán? Kényelmetlen az irodai szék, amin órákon keresztül ül? Pont nem fér be az iratrendező a szekrénybe? Ugye ön is bosszankodott már ezek miatt.

 

 

Látszólag kis dolgokról van szó, hiszen a zsúfolt asztal egy kis rendrakással használhatóvá tehető, az irodai széket is beállíthatjuk úgy, hogy kényelmesebb legyen, és az iratrendezőnek is biztosan találunk olyan szekrényt, ahová befér. Persze jobb megelőzni az efféle bosszankodást, aminek az egyik „leghatékonyabb” és hosszabb távra is alkalmas módja, ha praktikus bútorokat vásárolunk az irodába.

 

Sok helyen persze be kell érni a „megörökölt” alkalmatosságokkal, pontosabban a régi bútorokat kell valahogy korszerűvé tenni. De előbb-utóbb eljön az irodabútorok cseréjének az ideje, akkor viszont érdemes hosszabb távra tervezni, majd berendezkedni. Valahogy így kell eljárnunk akkor is, ha más helyre, új irodába költözünk, a régi bútorokat pedig hátrahagyjuk az utódoknak. Vagy éppen egy teljesen új építésű irodát kell használhatóvá tenni. Ilyenkor érdemes körbenézni az Írókéz irodaszer webáruházában, ahol félezer irodabútor között lehet válogatni.

 

 

Fontos mindenekelőtt megjegyezni, hogy érdemes „családban” gondolkodni, amikor az irodabútorok között keresgélünk. A család fogalma ez esetben azt jelenti, hogy a különféle elemek egymással kompatibilisek, jól illeszthetők és variálhatók. Akár az asztalok, akár a szekrények esetében elmondható mindez.

 

Maradjunk az asztaloknál és a MAYAH márkánál!

 

Százhetven féle különböző asztaltípust nézhetünk végig méretek, színek és alapanyagok szerint. A szín és az alapanyag inkább ízlés és divat kérdése, a méretek ennél sokkal fontosabbak. Tudnunk kell először is, hogy mekkora helyünk van az irodában az asztal(ok) elhelyezésére, illetve milyen irodai készülékeket szeretnénk asztalra tenni. Nem mindegy például, hogy az asztali PC-nket – ha használunk még ilyet egyáltalán – hol akarjuk elhelyezni, továbbá szeretnénk-e kihúzható klaviatúra tartóval felszerelt asztalt, vagy inkább magán az asztalon használnánk-e a klaviatúrát. (Manapság sok helyen már inkább ez utóbbit alkalmazzák.)

 

irodabútor vásárlás

 

Gondoljunk arra is, hol lesz a nyomtató és más irodai készülék helye, illetve milyen súllyal terheljük majd meg az asztalunkat. Az már talán másodlagos szempont, hogy szögletes, ívelt vagy e kettőnek a kombinációja lesz-e a nyerő az asztalválasztásnál. A lényeg: legyen kényelmes mindennek a használata, hogy később ne kelljen bosszankodni. És még valami: nem árt, ha hagyunk magunknak lehetőséget arra is, hogy utóbb bővíthessük az asztalokat. Emiatt is érdemes bútorcsaládban gondolkodni és olyan standard márkát választani, mint a MAYAH.

 

Hasonló a helyzet a szekrényekkel is.

 

Itt azt kell elsősorban eldönteni, hogy vízszintesen vagy függőlegesen akarunk-e építkezni, azaz faltól falig vagy padlótól a plafonig szeretnénk szerényekkel beépíteni az irodát. (Esetleg egyszerre alkalmazzuk mind a két lehetőséget…) Ha ez a döntés megvan, máris válogathatunk a legkülönfélébb, egymáshoz pontosan illeszkedő bútorok között. És biztosak lehetünk abban, hogy ezek mindegyikébe pontosan beférnek a különféle iratrendezők, mappák.

 

Ha kényelmes irodai székre vagy ügyfélfotelre van szüksége, itt keresgéljen.

 

 

Az Írókéz irodaszer webáruház irodabútorairól egyvalami biztosan elmondható: helytakarékosak. És ez nagyon sokat számít.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider