Nem csak az otthonainkban, hanem a munkahelyeken, az irodákban is folyamatosan gondot okoz a tárolás. Pontosabban két dolog okoz gondot ezzel kapcsolatban: ha valaminek nem találjuk meg a megfelelő helyét, illetve ha nem találunk meg valamit, mert nem a megfelelő helyre tettük.

 

 

Jól jöhet ilyenkor a segítség. Érdemes a Curver termékeit választani, hiszen ez az ismert és elismert gyártó immár hat évtizede azért dolgozik, hogy mindennek meglegyen a legalkalmasabb, a legpraktikusabb helye. Mondhatnánk úgy is: ha tárolási gondunk van, válogassunk bátran a Curver termékei között, biztosan megtaláljuk, amire szükségünk van.

 

Ha az Írókéz irodaszer webáruházban kezdené a böngészést, kattintson ide. Több mint hatvan különféle tároló eszköz között keresgélhet.

 

 

Miért a Curver az egyik legjobb segítség a tárolási gondjaink megoldásában?

 

Mint a vállalat weboldalán írják, ez a cég ötletekkel, tanácsokkal, inspirációval szolgálja a vevőket. Termékeik segítenek a személyes tér elrendezésében, az egyedi formáknak és az átgondolt megoldásoknak köszönhetően újjávarázsolják a belső terek, köztük az irodák világát. „Kínálatunk sokrétűsége különböztet meg másoktól” – fogalmaznak, hozzátéve: „Bármely helyiség kialakításában tárgyaink tárolásának kérdéskörét nem elég csak gyakorlatias szemmel megközelíteni. Ahhoz, hogy a beltér – úgy az otthoni, mint az irodai – ideális összhangban legyen, elengedhetetlen a letisztult kivitelezés és az egyedi mintázat összehangolása. Termékeink tervezése során a magas minőségű műanyag, az eredeti design és a legújabb trendek garantálják termékeink megvalósítását, melyek nem csak praktikusak, de otthonunk, irodánk ékeként is szolgálhatnak. Meggyőződésünk, hogy nincs olyan végső felhasználói cél, amelynek ne tudnánk eleget tenni, illetve olyan jellegű formaminta, amelyet ne lennénk képesek előállítani vásárlóink, felhasználóink számára.”

 

Hát igen, ez komoly kihívás, de – úgy tűnik – a Curver képes is arra, hogy megvalósítsa, amit ígér.

 

Nézzünk rá néhány termékére, ami a webáruházunkban is megtalálható.

 

Itt vannak mindjárt a rattan hatású, különféle méretű, tetővel, illetve anélkül is készülő műanyag tároló kosarak, dobozok. Ez a harminc literes, tetővel ellátott, tört fehér színű tároló doboz például kifejezetten alkalmas különféle iratok, iratkötegek szakszerű elhelyezésére, de tarthatunk benne különféle tisztítószereket az irodai mellékhelyiségben vagy a szekrényben, vagy akár olyan irodaszereket, eszközöket, amikre csak nagyon ritkán van szükségünk, ezért nem heverhetnek ott az íróasztalunk közelében. Mint például a tartalék dossziék, borítékok, kábelek, izzók, és még sorolhatnánk, mi mindennek lehet jó helye ebben – és a dobozban a szekrényben. Ha kíváncsi rá, itt nézheti meg.

 

Curver tároló - Írókéz irodaszer webáruház

 

Ajánljuk ezt a szintén rattan hatású fiókos tárolót is.

 

Olyan, mintha három dobozt egymásra helyeznénk, ám mégis esztétikusabb annál a megoldásnál, hiszen így, szekrényként ott lehet az íróasztalunk mellett. A szekrény sötétbarna és tört fehér színben is kapható.

 

És – mint írtuk – ha Curver, akkor nagy választék. Itt vannak például az edényszárítók, az evőeszköztartók, a különféle ételtartó szettek, a papírkosarak újrahasznosított anyagból, a hulladékgyűjtők műanyagból és fémből, billenős tetővel és pedállal, a szelektív gyűjtők és a görgős szemetesek. Tényleg csak néhány a bőséges választékból.

 

A Curver termékvilága az esztétikumot és a funkcionális elrendezést egyszerre képviseli – írják a gyártó oldalán. És valóban. A kínálatot látva ezzel aligha lehet vitatkozni. Nézzen körül a webáruházunkban!

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider