Egy irodaszer webáruház jelentősen megkönnyíti a vásárlást. A részletes leírásnak és a keresési lehetőségeknek köszönhetően könnyedén válogathat a több ezer termék közül, és abban is biztos lehet, hogy egy-két munkanap alatt megérkezik a rendelt irodaszer.

 

 

Legalábbis akkor, ha az Írókéz irodaszer webáruház kínálatából választ. Nálunk, a nagykereskedelmi üzletágban a nyomtatási kellékektől kezdve a prezentációs eszközökig mindent megtalál. Ahogy írtuk, az irodaszer webáruház több ezer terméket tartalmaz, és az áruk nagy mennyiségének ellenére sem nehéz az eligazodás. A részletes termékleírásnak köszönhetően könnyedén körbenézhet az áruházunkban. Írja be a keresőnkbe, amit vásárolna, és a rendszer részletes szűréssel megmutatja, miből választhat.

 

Nyomtató kelléket is segítünk választani

 

Ami manapság rendkívül pontos tájékozódást igényel az irodaszerek között, az a nyomtató kellékanyag. Az Írókéz irodaszer webáruház ezek kiválasztásában is segít. Nálunk a nyomtató gyártója alapján keresheti meg a legmegfelelőbb kiegészítőt, tintapatront.

 

Vegyünk egy példát

 

Ön az irodaszer webáruház “polcairól” Canon nyomtatójához rendelne kelléket. Nincs más dolga, csak ráklikkelni a Kellékanyag-kereső menüpontra, és választani a felkínált gyártók közül. Ön nyilván ebben az esetben a Canon-ra klikkel. Ezután kiválaszthatja azt, hogy tintasugaras vagy lézernyomtatóhoz keres terméket. Netán fénymásolóhoz választana kellékanyagot. Mi most válasszuk a nyomtatót. Méghozzá a tintasugarasat.

 

 

Ha így teszünk, máris megjelennek a típusok, ezzel az irodaszer webáruház nyomtatókhoz kapcsolódó áruinak kínálata jelentősen szűkíthető. A típus kiválasztása után már a konkrét termékek, kellékanyagok jelennek meg, méghozzá az árakkal együtt.

 

 

Ez még nem minden. Akár az eredeti és az azzal kompatibilis nyomtató kellékanyagok közül is választhat.

 

Hogyan kereshetem meg az én nyomtatómmal kompatibilis terméket?

 

Az irodaszer webáruház arra is felkínál lehetőséget, hogy a cikkcsoportok között kiválassza a kompatibilis termékeket. Nézzünk megint egy példát! Maradjunk a Canon nyomtatóknál. A cikkcsoportoknál válasszuk ki a Canon-t, mint gyártót, ezek után pedig már látni fogjuk az adott termék címsorában, hogy a mi nyomtatónkkal kompatibilis-e a kellékanyag.

 

Persze mindehhez használhatjuk a szabadszavas keresőt is.

 

De nem csak több száz nyomtató típushoz kereshet nálunk kelléket, hanem szinte minden, az irodába szükséges eszköz megtalálható az irodaszer webáruház termékei között. Amik között szintén hasonlóan egyszerű a keresés. Az irodai papírárutól a technológiai kiegészítőkön át a higiéniai és munkavédelmi termékekig nálunk mindent megtalál.

 

Amikor az ár számít

 

Ha megvan a keresett kategória, akár ár alapján is rendezhetjük a találatokat. Így lehetünk biztosak abban, hogy a nekünk leginkább megfelelő árú és minőségű terméket rendeljük meg.

 

Ha mások véleményére is kíváncsiak vagyunk

 

Az Írókéz irodaszer webáruház termékei értékelhetőek. Így van olyan termék, amiről mások már elmondták a véleményüket. Gyakran ez is segítheti a döntésünket.

 

Menjen biztosra, rendeljen az Írókéz irodaszer webáruház kínálatából! Mi egy-két munkanapon belül szállítjuk a rendelést. Ha pedig kérdése van, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!


Nézzen körül az Írokéz irodaszer webáruház termékei között! Ne felejtsen el böngészni az akciós kínáltban sem!