Ha olcsón vettünk nyomtatót, a nyomtatási költségek magasak lesznek? - merül fel sokakban a kérdés. Nem mondjuk, hogy ez törvényszerű, de az esetek többségében ez így van. A nyomtató gyártók ugyanis abban érdekeltek, hogy minél hosszabb időn át vásároljanak tőlük nyomtató festékpatront és tonert. Azzal pedig, hogy olcsón adják a nyomtatót, könnyen magukhoz “köthetik” a vásárlókat. Erre sokan nem is gondolnak, csak a jó árat látják, és már vásárolnak is.

 

Persze nem azt mondjuk, hogy nem érdemes olcsó nyomtatót venni, csupán azt, hogy fontos a vásárlás előtt mérlegelni a következményeket. Például azt, hogy egy eredeti nyomtató kellékanyag közel annyiba kerülhet, mint egy egyszerű nyomtató.

 

De mit tehetünk, hogy változtatni tudjunk ezeken az arányokon?

 

Beszerezhetünk például újragyártott tonert. Ami töredékébe kerül az eredeti kellékanyagnak. Viszont ebben az esetben elveszíti a garanciáját a nyomtató, hiszen nem a gyártó kelléke kerül a készülékbe. Kockázat tehát van, de a jelentős anyagi előny miatt talán megéri váltani. Legalábbis olyan újragyártott tonerre, ami garantáltan megbízható.

 

Mi ilyeneket forgalmazunk. Az Emstar tonereire még garancia is van. Plusz ezek az eszközök csak akkor kerülnek forgalomba, ha megfeleltek a szigorú minőségellenőrzésen.

 

Merthogy egy újragyártott toner esetében erre kifejezetten nagy szükség van. Ezek a kellékanyagok ugyanis az eredeti tonerek felújított változatai. Vagyis a gyártó annyit tesz, hogy begyűjti a kiürült tonereket, az elhasználódott alkatrészeket kicseréli bennük újakra, feltölti festékkel és tökéletes, használatra kész állapotban újra forgalmazni kezdi azokat.

 

Természetesen jóval olcsóbban, mint az eredetit.

 

De ha jobban belegondolunk, ez is eredeti toner… Vagyis a kompatibiltás garantált, és a minőségben sem lehet hiba.

 

Így ha nem szeretne nyomtató áráért kellékanyagot vásárolni, nézze meg, mi milyen újragyártott tonereket forgalmazunk! A minőség miatt pedig ne aggódjon. Az Emstarban megbízhat. A gyártóról részleteket itt talál.