Ha csak tíz irodaszert választhatna, amit a munkahelyi asztalán tarthat, ezek legyenek azok.

 

Nem nehéz kitalálni, mit ajánlunk elsőnek. Írószer nélkül manapság már lehet ugyan boldogulni, de nem érdemes. Attól még, hogy mindent a telefonunkba jegyzünk le, hasznát vehetjük egy tollnak. Különösen akkor, ha épp telefonálunk. Ez pedig az irodában gyakran megesik. Éa ha már írnánk, jegyzetfüzetre is szükség lesz. Ez a második irodaszer, ami nélkül nem lehet teljes az irodai asztal. A harmadik legyen a naptár. Ha ugyanis nem tervezzük meg az időbeosztást, kevésbé leszünk produktívak. Ahhoz viszont, hogy az időt menedzselni tudjuk, naptárra szükségünk lesz.

Fontos, hogy iratrendező is legyen a kezünk ügyében. Pontosabban irattálca. Lényeges, hogy a feladatokat, a bejövő és az elvégzett teendők anyagait külön tudjuk választani. Ehhez pedig szükség van az irattálcára.

 

 

Kevesen vagyunk, akik ne vennék hasznát az íróasztalon lévő számológépnek. Szerintünk ezt az eszközt is célszerű a közelünkben tartani. Persze tudjuk: a telefonban van számológép alkalmazás. Viszont annak használata lassítja a munkát. Sokkal praktikusabb egy “hagyományos” számológép. A hatodik irodaszer legyen a Post-It, aminek  a rendszerezéskor vehetjük hasznát. De nem csak a teendőinket írhatjuk erre, hanem a nyomtatott anyagok és az archiválandó dokumentumok címkézésekor is jól jöhet. A hetedik a tűzőgép. Aki irodában dolgozik, gyakran nyomtat is. Aki pedig több oldalt nyomtat, használ tűzőgépet is. Vagyis nem kérdés, hogy ott a helye a környezetünkben ennek az irodaszernek. Ahogy a gemkapocsnak is. Ez is hasonló célt szolgál, így szükség is van rá. Ahogy a hibajavítóra is. Aki ír, az olykor hibázik is. Ha pedig kézzel írunk, hibajavítóra is szükség lesz. Plusz a rendezettség miatt az írószereket nem árt egy írószer tartóban tárolni. Meglátásunk szerint ennek is ott a helye a munkahelyi asztalon.

 

Ön előtt is megtalálhatók az asztalán ezek az irodaszerek? Ha bármelyik hiányozna vagy a régi helyett újat szeretne, nálunk beszerezheti. Nézzen körül az Írókéz irodaszer webáruházban!