Száz éves a Fellowes, irodaszereket gyártó cég. Ebből az alkalomból pedig óriási pénzvisszafizetési ajánlattal kedveskednek a vásárolóknak. Szóval ha mostanában iratmegsemmisítőre, irodai ergonómia termékekre, Banker Boxra lenne szüksége, az akció egy újabb érv a vásárlásra. De nézze meg, pontosan milyen termékek vesznek részt a promócióban.

 

 

Az irodatechnikai berendezések közül az iratmegsemmisítők mellett a lamináló és spirálozó gépek is szerepelnek a kínálatban. Ha ezek közül választunk egyet, több ezer forintot kaphatunk vissza.

 

Az irodai ergonómia kategóriában monitorszűrők, lábtámasz, írópad, monitortartó és különféle munkaállomások szerepelnek a listán. Amik közül egy vagy két termeket (típustól függ) kell ahhoz vásárolni, hogy járjon a pénzvisszatérítés.

 

No de van egy harmadik irodaszer kategória is. Mégpedig a Banker Box termékcsoport, amiben számos archiváló doboz és konténer is található. Ezekből két csomaggal kell vásárolni, hogy visszajárjon valamennyi a teljes árból.

 

De mekkora összeg jár vissza?

 

Terméktől függ, de akár 18 ezer forintot is visszakaphat.

 

Hol lehet vásárolni?

 

A beszerzés a Fellowes viszonteladói partnereinél is lehetséges, így az Írókéz irodaszer webáruházban is vásárolhat.

 

De ha csak egyszerűen kíváncsi a Fellowes termékekre, ide kell kattintania.

 

Hogyan működik a visszatérítés?

 

Erről minden részletet leírnak a Fellowes oldalán. Méghozzá itt. De a lényeg az, hogy a bizonylattal kell igazolni a vásárlást, aminek jóváhagyása után már küldik is a pénzt.

 

Az akció egyébként 2017. szeptember 24-éig tart. Úgyhogy érdemes minél hamarabb körbenézni az Írókéz irodaszer webáruházban is. A promócióban résztvevő termékekről pedig itt tájékozódjon.