A webshopos vásárlások növekvő népszerűsége lehetővé tette, hogy a korábbinál eredményesebben értékesítsenek a kevésbé frekventált helyen lévő boltok is. Ezt mi abból tudjuk igazán lemérni, hogy egyre többen rendelnek tőlünk postázáshoz való csomagoló anyagokat, dobozokat, fóliákat. De vajon mindenki tudja, hogy milyen kellékekre van szükség valójában a csomagküldéshez?

 

Nem biztos, ezért most ehhez adunk egy-két tippet.

 

A legalapvetőbb postázási kellék nyilván a doboz - gondolják többen, pedig nagyon sok termék a légpárnás tasakokban is elfér. Ami amellett, hogy a méreténél fogva könnyen kezelhető, még párnázott is. Vagyis a benne lévő termék jóval nagyobb biztonságban van, mint egy olyan dobozban, amiben csúszkálhat a szállítás közben.

 

És itt kell rátérnünk arra, hogy a dobozba kerülő termékek minden egyes darabját érdemes külön légpárnás fóliával körbetekerni, az üres tereket pedig térkitöltő szivaccsal pótolni. És lehetőleg mindet úgy rögzítsünk, hogy ne mozogjanak a dobozban.

 

Vagyis látszik, hogy a doboz és a légpárnás tasakok mellett térkitöltő anyagra is minden bizonnyal szükségünk lesz.

 

De nem árt, ha megfelelő ragasztót vásárolunk a doboz lezárásához is. Valószínűleg senkinek sem hiányzik az, hogy szállítás közben kinyíljon a doboz és hiányos csomag érjen oda a vásárlóhoz.

 

 

Ugyanakkor ahhoz, hogy valóban a megrendelőnél “landoljon” a csomag, megfelelő címkézésre is szükség van. Erre nagyon figyeljünk, hiszen pontos, jól olvasható címzés hiányában meghiúsulhat a kézbesítés.

 

Mi azt javasoljuk, hogy a dobozra nagy igénybevételnek is ellenálló matricát ragasszunk. Olyat, ami valamennyire még a nedvességet is bírja. Erre írhatunk alkoholos filccel, de magunk is nyomtathatunk rá. Ez utóbbi sokkal egyszerűbb, ha valamilyen ügyfélkezelő szoftvert használunk.

 

Lényeges dolog, mégis kevesen figyelnek arra, hogy a visszaküldéshez is legyen matrica a dobozban. Előfordul, hogy a kapott termék nem tetszik vagy nem stimmel a méret. Ilyenkor a vásárló visszaküldheti azt. Ezért célszerű megkönnyíteni a csomag feladást. Már csak azért is, mert így tényleg visszaér hozzánk a termék, így elkerüljük az esetlegesen elkeveredő csomagokkal összefüggő kellemetlenségeket. Nem mellesleg vásárlóbarát megoldás, ha erre is gondolunk.

 

De tegyünk a dobozba egy személyre szabott, névre szóló hírlevelet is. Ezen akár kapcsolódó termékeket is ajánlhatunk a vásárolónak. Ehhez természetesen illik jobb minőségű papírt használni. Ilyeneket itt talál nálunk.

 

A fent említett postázó doboz kínálat itt érhető el, a térkitöltők itt, a ragasztó itt, a légpárnás boríték itt, a légpárnás csomagoló itt található. De ne feledje a nyomtatható címkéket sem. Postázáshoz alkalmas etiketteket itt talál.

 

Ügyeljen tehát a postázás és a csomagolás minőségére. Higgye el, nagyon sokat jelent az első benyomás, amikor valaki kézbe veszi a rendelt termék dobozát.

 

Ha segíthetünk a megfelelő postázó termékek beszerzésében, keressen minket! Nézzen körbe a webáruházunkban!