Egy üzleti utazás alkalmával számos olyan helyzet adódhat, amikor a mobilunkon vagy a táblagépünkön, esetleg mindkettőn dolgoznánk. Igen ám, csak az akkumulátor merül, tölteni pedig nem tudunk mindenhol. Főleg út közben. Erre ad megoldást például a Leitz hordozható töltőként is használható akkumulátora.

 

Ami egyébként nem csak, hogy hordozhatóvá teszi az energiát, a töltés is nagyon gyors vele. Plusz egyszerre két eszközt is tölthetünk a segítségével. Méghozzá egyidejűleg. Legalábbis olyanokat, amik USB-s töltővel rendelkeznek. És mit jelent az, hogy nagy kapacitású a külső akkumulátor? Számszerűsítve azt, hogy 5200 mAH-es. De ez túl sokat valószínűleg nem mond egy átlag felhasználónak. Ezért inkább annyit mondunk, hogy a csatlakoztatott készülékek eredeti töltőjéhez képest 25 százalékkal gyorsabb töltést tesz lehetővé az akkumulátor.

 

 

És ahogy fogalmaztunk, akár két eszköz egyidejűleg tölthető így. De maga az akkumulátor is hosszan tartó és rendkívül gyorsan újratölthető. A töltöttségi szintet 4 LED lámpa mutatja.

 

De mekkora a mérete?

 

Egy zsebben elfér, ugyanis 420 x 22 x 114 milliméteres. A súlya pedig 0,13 kilogramm. Az eszközhöz természetesen kettő USB csatlakozó is jár. Ezeket csak bedugjuk készülékünkbe és az akkumulátorba, aztán már töltődik is a telefon vagy a táblagép.

 

És hogy kiknek ajánlják?

 

Leginkább azoknak, akik sok időt töltenek munkával utazás közbeni. Hiszen az akkumulátor lehetővé teszi azt, hogy menet közben is töltsük az eszközünket.

 

Persze ilyen akkumulátort nem csak a Leitz készít. Nálunk, az Írókéz irodaszer webáruházban többféle kategóriában kapható hasonló. Sandberg, Varta és Verbatim akkumulátorok is szerepelnek a kínálatban. Az árak teljesítménytől és funkcióktól függően eltérőek. A legegyszerűbb hordozható akkumulátor 2-3 ezer forintért megvásárolható. Míg egy napelemes, kifejezetten hosszú túrákon indulóknak való eszköz 15-18 ezer forint körül kapható.

 

Önnek milyenre lenne szüksége?

 

Mondjuk egy ilyen felső kategóriás Leitz “Complete”-re?

 

 

Vagy egy ilyen, napelemmel és hálózaton keresztül is tölthető Sandberg PowerPal akkumulátorra? Ez az eszköz egyébként körülbelül 7 óra alatt tölthető fel hálózatról, míg a Nap direkt megvilágítása esetén 22-24 óra alatt érhető el a maximális töltöttség. Az akkumulátor egyébként egy beépített elemlámpát is tartalmaz, úgyhogy a nagy túrázóknak kiváló társuk lehet.

 

 

De nagyon jó eszköz a Varta terméke is. Ez a pár ezer forintos Powerpack egy energiabomba - fogalmaznak a termékleírásban. Ha erre csatlakoztatjuk a telefonunkat, rövid időn belül 100 százalékos lehet a töltöttsége. Legalábbis a iPhone 5s-el tesztelve ilyen szuper eredményt értek el.

 

 

Szóval ha üzleti útra megy vagy kirándulni, gondoskodjon az eszközei tölthetőségéről is! Külső hordozható akkumulátor beszerzésében mi is segítünk. Klikk ide a számításba jöhető termékekért!