Ön tudta, hogy irodaszer vásárlással a rászoruló gyermekek gyógyítását és rehabilitációját is támogathatja? A Victoria irodaszer gyártó vállalat ugyanis minden megvásárolt termék után bizonyos összeget a fent említett célokra ajánl fel.

 

A cég - társadalmi felelősségvállalási programja keretében - azt ajánlotta fel, hogy az eladott saját termékei árából bizonyos részt a gyermekek gyógyítására költ. Méghozzá a Victoria a gyermekekért alapítványukon keresztül.

 

Vagyis ha Ön ilyen terméket vásárol, közvetve a gyermekek gyógyítását, rehabilitációját támogatja.

 

De milyen termékeket gyárt a Victoria?

 

A másoló papírtól a számológépig, a tintasugaras nyomtató patrontól az irodai tisztító eszközökig rengetegféle irodaszert érint a felajánlás.

 

De a pontos tájékozódás érdekében mi is jelezzük a webáruházunkban, hogy mely Victoria irodaszerek megvásárlásával tudja támogatni a jó célokat, és hogy mennyivel.

 

A nyomtató tonerek után például 50 forint megy az alapítványnak

 

Igaz, ez az összeg elsőre nem tűnik soknak. Viszont ha jobban belegondolunk, hogy mennyi nyomtató tonert vásárolnak az irodák egy évben, máris másként látjuk a helyzetet.

 

Egyébként erről, mármint az elért eredményekről pontos számokat is találni a Victoria oldalán. 2016-ban például több mint 7 millió forint mehetett a gyermekek gyógyítására. Igaz, az alapítvány fő bevétele a termékek értékesítéséből származó adomány, de 1 százalékos felajánlásból és egyéni adományokból is érkeznek pénzek.

 

 

Nálunk, az Írókéz irodaszer webáruházban egyébként rengetegen keresik a Victoria irodaszereket. Ebben nagy szerepe lehet annak, hogy így adományozni is lehet, de valószínűleg az is számít, hogy minőségi irodaszerekről van szó. Az áruk pedig ennek ellenére nem túl magas.

 

Vagyis ha Ön is szeretne adományozni, de azért a minőségi irodaszerről se mondana le, válasszon a Victoria termékei közül! Itt mutatjuk a teljes kínálatot.

 

 

Csak, hogy a legkeresettebb termékeket említsük.

 

De amennyiben kíváncsi a teljes Victoria irodaszer kínálatunkra, ide klikkeljen!

 

 

Ha pedig személyesen vásárolna nálunk, akkor is adakozhat. Hiszen mindkét szombathelyi üzletünkben beszerezhetők Victoria irodaszerek.