A kézírást nem lehet még helyettesíteni, ugyanakkor lehet párosítani az új technikákkal. Manapság kaphatók olyan jegyzetfüzetek, amik egy mobiltelefonos applikáció segítségével digitálisan is használhatók. Ismerje meg a Kalendapp-ot!

 

 

Az Írókéz irodaszer webáruházban is kapható Kalendart noteszekhez már az úgynevezett Kalendapp is használható. A telefonunk és a kézzel írott jegyzeteink gond nélkül párosíthatók.

 

De hogyan működik ez?

 

Ahogy a termék gyártója a honlapján is írja: az alkalmazás képes arra, hogy a határidő naplóba írt bejegyzéseket naprakészen tárolja a mobilkészüléken.

 

Vagyis, ha valamit leírunk, az egyből bekerülhet a digitális jegyzetek közé. Sőt, az alkalmazással még további információkat, jegyzeteket, időpontokat írhatunk hozzá.

 

A Kalendapp mindig a legutolsó mentett (kézzel írott, majd rögzített) információkat tárolja.

 

Mit kell tenni ahhoz, hogy ez működjön?

 

Először is szükség van egy Kalendart noteszre, határidő naplóra. Ezt - ahogy írtuk - akár az Írókéz irodaszer webáruházból is beszerezheti.

Ezután töltse le a Kalendapp-ot. A művelet ingyenes. Az alkalmazás az App Store és a Google play áruházban is elérhető.

 

A használat sem bonyolult.

 

Írjunk bejegyzéseket a Kalendapp rendszerű naplóba. Ha ez megvan, indítsuk el az alkalmazást - ezt a nap végén is megtehetjük. Majd fotózzuk le az app segítségével az aktuális oldalpárt.

 

A gyártó figyelmeztet, hogy ügyeljünk  a megfelelő fényviszonyokra és a perspektívára.

 

Azután igazítsuk a helyükre a kijelzőn a sarok-markereket! Ha szükséges, a kontraszton is állíthatunk.

 

A következő lépés a jegyzetek csoportosítása, amihez színes jelöléseket használhatunk. A színeket meghatározhatjuk úgy, hogy a zöld mondjuk a tennivalókat jelenti, a kék a találkozókat, a piros az eseményeket. Ha egyedi jelölést használ, sokkal hatékonyabb lehet a napi feladatai elvégzésében.

 

De azt, hogy igazán miként működik a program, a Kalendapp fotóin keresztül lehet leginkább megismerni. Íme.

 

 

 

 

Próbálja ki Ön is, válasszon a kompatibilis határidő naplók közül. És ne féljen a hagyományos módszereket az újszerű megoldásokkal kombinálni.


Ha többet szeretne tudni a termékről, itt olvashat még plusz információkat.