Ön is megnézi az írószerek márkáját, mielőtt vásárol? Vagy csak az autóknál érvényes az úgynevezett márkahűség? Akár igennel, akár nemmel válaszol a kérdésekre, arról nyilván nem kell különösebben győzködni, hogy a piacon régóta jelen lévő gyártók, illetve márkák azért könnyebben vonzzák a vásárlókat, mint az alig ismertek. Talán mert megbízhatóbbak, éppen a hosszú múlt és az abból fakadó sok-sok tapasztalat miatt.

Ilyen a Kores is.

 

 

A gyártóról annyit érdemes tudni, hogy a Kores egy családi tulajdonban lévő cég, amely gyártói és innovációs tevékenységgel egyaránt foglalkozik az irodai és iskolai termékek körében. 1887-ben, tehát csaknem 130 éve történt alapítása óta folyamatosan ellátja, marketingeli és értékesíti a Kores márka termékeit a világ minden táján. A cég alapítója Wilhelm Koreska, aki után három egymást követő nemzedék tartotta és tartja fenn a vállalatot. Székhelyük Bécsben van, két legfontosabb gyárunk pedig Mexikóban és a Cseh Köztársaságban található.

Ha a Kores videóira kíváncsi, ide kattintson!

 

Termékeit – ragasztók, hibajavítók, jegyzettömbök és jelölőcímkék, ragasztószalagok és adagolók, bélyegzőpárnák és festékek, írószerek, szövegkiemelők, markerek, ollók, hegyezők, irodai kiegészítők, színezésre alkalmas kellékek, etikettek, tisztítószerek, nyomtató kellékanyagok – az óvodásoktól az iskolásokon át a felnőttekig szinte minden korosztály használja szerte a világon, így hazánkban is. És nem csak munka közben, hanem otthon, a családban, többféle hobbitevékenység során is. És tegyük rögtön hozzá: minőségi, ugyanakkor megfizethető termékekről van szó, amelyek között egyre több a környezetbarát. És ezzel is élen járnak a hasonló cikkek gyártói között.

 

Az Írókéz irodaszer webáruházában csaknem százötven Kores-termék szerepel a kínálatban, ezeket itt tudja megnézni.

 

Válogassunk közöttük! S ha már a környezettudatosságot említettük, elsősorban is azokat a Kores-termékeket vegyük sorra, amelyek ebbe a kategóriába tartoznak.

 

A Kores Wooden Scooter elnevezésű hibajavító rollere a kiváló minőség és a rendkívül környezettudatos kivitelezés ötvözete.

 

 

A roller teste 100 százalékban folyékonnyá alakított fából készül, így biológiailag lebontható, gyártása széndioxid-mentes. A csomagolásához kizárólag újrahasznosított papírt használnak. Alkalmazásakor kerekek segítik a pontos és egyenes javítást, tökéletes fedőképességgel rendelkezik, szalagja filmbázisú, ami szintén hozzájárul a hulladék csökkentéséhez.

 

A Kores ugyancsak környezetbarát, glicerines, ezáltal könnyen használható ragasztó stiftje rendkívül erős ragasztást tesz lehetővé.

 

 

Papír, karton, fotók és parafa ragasztásához egyaránt kiváló, negyven másodperc után szárad, színe a felvitelkor halvány, így nem üt át a papíron. Kupakja légmentesen zár, a stift tartálya átlátszó, így látszik a ragasztó mennyisége. S hogy miért környezetbarát? Mert a felhasznált ragasztóanyag 60 százalékban környezetbarát anyagot tartalmaz.

 

Maradjunk a ragasztásnál. A Kores Eco univerzális ragasztó átlátszó, ergonomikus formájú üvegben kapható.

 

 

Adagolós kupakkal látták el a tiszta és könnyű felhasználás érdekében. Alkalmas papír, kártya, textil, bőr, fa, parafa, fém, porcelán, üveg és még sokféle más anyag ragasztásához, ennélfogva ideális hobby és kézműves tevékenységekhez is. A ragasztó biológiailag lebomlik, nem mérgező, oldószer- és savmentes, vízzel 40 fokon kimosható.

 

Most csak három Kores-terméket mutattunk be a százötvenből. Nézzen rá a többire is!