Sokat számít, hogy egy irodai eszköz jól működjön és tényleg segítse a munkát. De bárki bármit mond, azért számít a stílus és dizájni is. Ha Ön is szereti a trendi dolgokat, ezeket az irodai eszközöket is kedvelni fogja.

 

 

 

Kezdjük azzal, hogy manapság szinte mindenkinek érintőképernyős mobiltelefonja van. Amihez remek kiegészítő eszközöket vásárolhatunk. Mint például olyan golyóstollat, aminek az egyik fele hagyományos, papíron használható, míg a másik felével az okoseszközünk kijelzőjén írhatunk. De kapható olyan érintő toll is, ami csak ez utóbbi funkcióval rendelkezik.

 

Érintőtollak itt.

 

Ha megbeszélésre megyünk, az eszközeinket valamiben vinnünk kell magunkkal. A trendi konferencia mappák alkalmasak erre. Nálunk is kaphatók olyanok, amiket kifejezetten a modern munkavégzéshez terveztek. Így okostelefon és tablet tartó is található bennük. És a megjelenésük is meglehetősen trendi.

 
 

Léteznek irodaszer márkák, amik a népszerűségüket tekintve kiemelkednek a többi közül. Ilyen a Moleskine. Ha ilyen jegyzetfüzetbe írunk a megbeszélésen, a kollégák tudni fogják, hogy nekünk számít a minőség.

 

Az írószerek közül is választhatunk magunknak meglehetősen exkluzív kivitelűeket. A Swarovski kristállyal díszített tollakat is ide sorolnánk. Ezekből több mint háromszáz félét talál az Írókéz irodaszer webáruházban.

 

Térjünk át az irodai asztalra!

 

Aki szereti a minőséget és a régi, jól bevált márkákat részesíti előnyben, az Post-it kockatömböt és jelölő címkét tart az asztalán. Ez utóbbihoz pedig jelölő címke adagolót használ.

 
 

Ha dizájnos írószer tartót keres az irodai asztalra, mi a Leitz, a Helit és a Rexel termékeit kifejezetten ajánljuk. Ezeket többnyire az egyszerű, letisztult, egységes formavilág jellemzi. Színben viszont elég széles a választék. Érdemes ránézni a kínálatra.

 

A felsorolásból az irodai kisgépeket se hagyhatjuk ki. A lyukasztónak és a tűzőgépnek ott a helye az asztalon. Ha kifejezetten trendi tűzőgépet szeretne, akkor a Rexel termékei között nézelődjön. Ha pedig az átlagnál dizájnosabbat keres, a Rapid tűzőgépeit is látnia kell. Nézze meg ezek között a klasszikus formatervezésű retró tűzőgépeket is. Amiket egyébként Svédországban terveznek és gyártanak.

 

 

 

És akkor térjünk kicsit vissza a Leitz termékeire. Ezek közül is a Wow termékcsaládra. Különösen akkor érdemes ezekre a termékekre ránézni, ha szeretjük az egységes megjelenést az irodában is. Ezek a termékek mind illenek egymáshoz, többféle színben kaphatók, így az irodaszer kollekció biztosan passzol majd a cégünk megjelenéshez.

 

 

Ha most tervezi irodája berendezését vagy a dizájn frissítését, mindenképp nézzen rá ezekre az irodaszerekre!