Minden második ember azt szeretné, ha a munkaadója jobban odafigyelne a mosdók tisztaságára – derül ki egy két évvel ezelőtt készített higiéniai felmérésből. Ön is így van ezzel?

 

 

 

Ha jobban belegondolunk, teljesen felesleges volt ez a fajta felmérés, hiszen ki az, aki azt mondja a munkahelyi mosdók tisztaságát firtató kérdésre, hogy neki bizony mindegy, hogyan néz ki a mellékhelyiség. Senkinek se mindegy. Itt inkább arról lehet szó, hogy minden második válaszadó elégedett volt a munkahelyi mosdó állapotával, tisztaságával, míg a többiek – nagyjából ugyanennyien – úgy vélekedtek, lenne még mit tenni ezen a területen. Fogalmazzuk hát át a mi kérdésünket is: kellően tiszta és higiénikus a mosdó az Ön munkahelyén?

 

A bejegyzés elején idézett megállapításra egyébként a Tork márkájú termékeket forgalmazó cég weboldalán bukkantunk. Onnan kölcsönöztük a következő mondatokat is:

 

„Az emberek ma már tudni szeretnék, hogy tiszta és biztonságos helyen tartózkodnak, esznek vagy dolgoznak-e. A vállalatok pedig tudni akarják, hogy mindent megtesznek-e azért, hogy megelőzzék a hiányzások miatt fellépő fennakadás kockázatát. A megfelelő higiénia közös munka eredménye, amelyhez a dolgozóknak és az ügyfeleknek is hozzá kell járulniuk azzal, hogy elsajátítják és alkalmazzák a megfelelő kézmosást.

Mi örömmel segítünk benne. Összeállítunk egy olyan ideális termékkombinációt, ami megkönnyíti az általános kézhigiénia biztosítását a munkahelyen. Így Ön magabiztosabban fogadhat látogatókat, biztosíthatja az alkalmazottakat a mosdó tisztaságáról, és megelőzheti a keresztfertőzés kialakulását a kritikus fontosságú környezetekben.”

 

Ha még többet olvasna erről, kattintson ide!

 

Abban ugye egyetérthetünk, hogy a munkahelyi higiénia mindenki számára rendkívül fontos. Igaz, ezért a legtöbbet a vállalatvezetők tehetik azzal, hogy megfelelő eszközökkel és szerekkel szerelik fel a mellékhelyiségeket, a mosdókat. De sokat tehetnek a tisztaságért a takarító személyzet tagjai, no meg persze maguk a dolgozók és a cég ügyfelei, vendégei is, akik használják ezeket a helyiségeket. Mert egy dolog a megfelelő felszereltség, de fontos az is, hogy mindenki ügyeljen a tisztaságra, a higiéniára.

 

 

Hogy megkönnyítsük a vállalati, irodai higiéniáért felelő személyek helyzetét, e bevezető után szívesen ajánljuk a figyelmükbe a Tork márkás higiéniai termékeket, amelyekből mintegy kétszázat talál az Írókéz irodaszer webáruház kínálatában.

 

A különféle kéztörlő adagolóktól és a törlőpapíroktól kezdve a folyékony szappanokon, a toalettpapír adagolókon és az illatosító spray-ken át a konyhákban használatos termékekig – tányéralátét, evőeszköztartó, szalvétaadagoló – szinte mindent megtalál, ami a kívánt higiéniához szükségeltetik ezekben a helyiségekben. A lista a hulladékgyűjtőkkel és a szemetes zacskókkal, zsákokkal lesz teljes, ebből sincs hiány a kínálatban. És most csak egy márkára koncentráltunk. Ha a webáruházunkban fellelhető összes higiéniai termékre kíváncsi, akkor ide kattintson!

 

A termékek között számos olyat talál, ami környezetbarát, ugyanis újrahasznosítással készült. Erre is érdemes odafigyelni.

A korszerű irodai takarításról pedig ebben a bejegyzésünkben értekeztünk.

 

Visszatérve a bevezetőben idézett felmérésre: ugye Ön se szeretné, ha a dolgozója, a munkatársa elégedetlen lenne a munkahelyi mosdó higiéniájával. A mellékhelyiség tisztasága egyébként is sok mindent elárul a cégről.