Kevesen szeretnek létrára állni, létrán egyensúlyozni. Nem is egyszerű mutatvány ez, még akkor se, ha úgy gondoljuk, kellően biztonságos a létránk. Ha pedig bizonytalanok vagyunk magunkban és a létránkban is, inkább ne próbálkozzunk. Hagyjuk másra ezt a feladatot!

 

Persze nem mindenki teheti meg, hogy várja a „megmentőt”, aki szívesen felmegy a létrára és leveszi a polcról az éppen szükséges könyvet vagy dossziét. Ezért aztán nem marad más választás: válasszuk ki a lehető legbiztonságosabb létrát vagy fellépőt, ami némi bátorságot is ad az embernek. Magyarul: amiben megbízunk.

 

 

A német Krause cég már több mint száz éve gyárt különféle létrákat és más, az elérhetetlen dolgok elérésében nélkülözhetetlen eszközöket. Az anyacég Lengyelországban és Magyarországon is működtet leányvállalatot, mintegy félezer dolgozót foglalkoztat. A cég a magasban dolgozóknak, illetve a magasra feljutni szándékozóknak készít professzionális termékeket – írják a honlapjukon, ahol a mottójukat is közlik: „Stabilan a magasban!”. Ennek megfelelően a termékeiket a magas színvonalú minőség, a biztonságos használat és a könnyű kezelhetőség jellemzi.

 

Nézze meg az Írókéz irodaszer webáruházban a Krause cég termékeit itt!

 

Mielőtt azonban a részletekbe belemennénk, érdemes az elején megjegyezni, hogy a cég több száz termékéből itt csak mintegy két tucatnyit talál meg. Ennek ellenére érdemes böngésznie a kínálatban, hiszen a webáruházunkban nem csupán az irodákban, hanem a boltokban, a raktárakban, az iskolákban és más intézményekben, no és természetesen a háztartásokban is nélkülözhetetlen fellépők és létrák széles választékát találja. Az egyszerűbb kicsiktől a praktikus nagyobbakig.

 

A legegyszerűbb fellépők mindössze két létrafoknyi magasságúak, háromszög alakzatúak, egyébként pedig rendkívül biztonságos „magasítást” tesznek lehetővé annak érdekében, hogy elérjük a tárgyakat a szekrény tetején vagy a polc legmagasabb részén. Nézzen rá erre!

 

 

Ennek a fellépőnek a magassága mindössze 44 centiméter. Összecsukható, így könnyen tárolható, kis helyen elfér. Legyen egy ilyen fellépő minden irodában vagy üzletben!

 

A legegyszerűbb négy fokos alumínium létra magas kapaszkodókerettel és széles csúszásgátló fokokkal rendelkezik.

 

Szemben a fellépővel ez csak az egyik oldalról járható, ugyanakkor a felső szinten lévő dobogóra is nyugodtan felállhatunk. Ezzel a létrával ugyancsak sokat nyer az iroda, az üzlet vagy a raktár. Elsősorban olyan helyekre ajánlatos, ahol nem napi rendszerességgel használják, de ha szükség van rá, könnyen elővehető a tárolóból, és természetesen nagy biztonsággal használható.

 

A nyolc lépcsőfokos állólétra már speciálisabb használhatóságot is lehetővé tesz.

 

Ennek a magassága 170 centiméter, tehát ez a létra már inkább olyan használatra való, ahol nagyobb magasságok elérése a cél. Például otthon a padlásfeljáróhoz, intézményi vonatkozásban pedig iskolákba, művelődési házakba és más, ehhez hasonló helyekre.

 

A szerelődobogó kifejezetten az üzletek felső polcainak feltöltéséhez, raktárak mindennapi kiszolgálásához ajánlott.

 

Ez egy stabil, hegesztett alumínium csőszerkezet, ami a két kerék segítségével könnyen és biztonságosan a kívánt helyre gurítható. A kiváló formatervezésnek köszönhetően nem korlátozza a mozgásszabadságot, ugyanakkor ez is teljesen biztonságos munkavégzést tesz lehetővé a magasban.

 

Megemlíthetjük még a kínálatból a többfunkciós létrákat. Ezeknek a felhasználása teljesen speciális, mindazonáltal otthoni és intézményi, sőt ipari környezetben is nagyon hasznosak.

 

Ha biztonságos létrát szeretne, válassza nyugodtan a Krause termékeit!