Utángyártott tonert vásárolni jó választás. És, hogy miért, ezt röviden össze is foglaljuk.

 

 

Aki utángyártott tonert vásárol, körülbelül 80 százalékkal olcsóbban szerzi be a kellékanyagot. De ez csak egy dolog - mondják sokan. Egyesek ugyanis attól tartanak, hogy az utángyártott toner vásárlása rizikós, hiszen nem a készülék gyártójától származik. Régen lehet, hogy volt alapja ennek a félelemnek, manapság viszont a forgalmazó, a gyártó cége is vállal garanciát az utángyártott tonerekre. És azért merik ezt megtenni, mert az utángyártott tonerek már komoly minőségellenőrzési folyamaton mennek át a gyártás, pontosabban az újragyártás során.

 

 

Ezek az utángyártott tonerek ugyanis úgy készülnek, hogy a eredeti használt kellékanyagokat összegyűjtik, az azokban lévő kopó és elhasználódott alkatrészeket kicserélik, a tartályokat megtöltik festékkel és a tesztelés után újra forgalomba hozzák. Gyakorlatilag új toner kerül a vásárlóhoz. Legalábbis, ha az Írókézben vásárol, hiszen a nálunk forgalmazott tonerek mind átmennek az említett minőségellenőrző folyamaton.

 

Vagyis, ha az imént leírtakból indulunk ki, biztosak lehetünk a kompatiblitásban, a minőségben, a toner nyomtatási kapacitásában és természetesen abban is, hogy sokat takarítottunk meg, ha utángyártott tonert vásároltunk.

 

Nagyjából két forintba kerül egy oldal nyomtatása

 

Amennyiben oldalakra lebontva nézzük a költségeket, kiderül: ha utángyártott tonerrel nyomtatunk, körülbelül 2 forintba kerül egy fekete-fehér nyomat előállítása. Szemben az eredetivel készült nyomatokkal, amiknek az előállítási költsége 12-13 forint.

 

A környezetet is kíméljük - ez is fontos érv

 

Ha utángyártott, egészen pontosan újragyártott tonert vásárolunk, sokkal környezettudatosabban járunk el. Hiszen nem egy újonnan legyártott terméket szereztünk be, hanem kifogástalan minőségű felújított toner kerül a készülékünkbe.

 

Hogyan találjuk meg a készülékünkhöz való utángyártott tonert?

 

Visszatérve kicsit a kompatibilitás kérdésére: fontos tudni, hogy akkor a legbiztonságosabb a választás, ha beszerzéskor nyomtató kellékanyag keresőt használunk. Ha így járunk el, nem hibázhatunk. Gyártó és típus alapján egyből látjuk a készülékünkhöz illő tonert. Ehhez segítséget itt talál.

 

Összegezve

 

Ha utángyártott tonert vásárolunk, ma már minőséget, biztonságos és kedvező áru nyomtatást kapunk. Nem beszélve arról, hogy ez a megoldás környezetbarátabb, mintha új tonert, festékpatront vásároltunk volna.

 

Szeretne többet tudni az Írókéz irodaszer webáruházban forgalmazott utángyártott tonerekről? Olvass el ezt a korábbi bejegyzésünket!

 

Ha pedig körbenézne a nálunk kapható utángyártott tonerek között, a kellékanyag keresőnket itt éri el.