2017 már nincs is olyan messze. Pár hónap és már szükség is lesz az új naptárakra. Sőt, elképzelhető, hogy már most be kell írni a jövő évben esedékes valamilyen üzleti vagy családi programot. Nem árt tehát kicsit előre gondolkodni, és időben beszerezni a 2017-es naptárat.

 

 

Nálunk, az Írókéz Irodaszer webáruházban 526 féle naptár közül választhat. Ezek egy része tárgyalási napló, ám kínálunk zsebnaptárat is diákoknak és felnőtteknek egyaránt. Talál a kínálatban asztali és fali naptárat is.

 

De melyik naptárat válasszuk, ha szeretnénk az időnket minél hatékonyabban felhasználni?

 

Nehéz erre választ adni. Induljunk ki abból, hogy hol hordanánk. Ha a zsebben, értelemszerűen kis méretű naptárra lesz szükségünk. Mondjuk egy B6-os naptárra.

 

A következő kérdés, hogy mennyire szeretnénk részletezni a a napi feladatokat. Ehhez mérten kell napi vagy heti beosztású naptárat választanunk. Előbbinél az is számít, hogy a nap órás vagy fél órás időtartamokra van-e bontva, esetleg teljesen más beosztású az agendánk.

Kérdés az is: szeretnénk-e, hogy tolltartó is legyen a naptáron, vagy azt, hogy több jelölő szalagot is használhassunk a hatékony tervezéshez.

Üzleti felhasználás esetén fontos lehet, ha a borítón van sarokzseb és archiváló rekesz, valamint olyan jegyzetlapokkal is rendelkezik, amik a perforációnak köszönhetően könnyen kitéphetők.

 

Hasznos funkció, ha a naptárat gumiszalaggal is ellátták, ami ne engedi, hogy szétnyíljon az agendánk.

 

És a megjelenés tekintetében sem mindegy, hogy milyenek az elvárásaink. Kaphatók kimondottan nőies borítóval készült naptárak, elegáns bőr változatok és egyedinek tűnő művészi megjelenésűek is.

 

 

A komolyabb zsebnaptárakban egyébként még éves tervező és telefonregiszter is található, a tematikus naptárakban pedig receptek vagy utazási tippek is kerülnek. Fontos tehát előre meghatározni, hogy mik az igényeink.

 

Ahhoz pedig, hogy megtaláljuk az igazán nekünk való 2017-es naptárat, használjuk az Írókéz irodaszer webáruház keresőjét. Írjuk be ide, milyen naptárra lenne szükségünk.

 

De említsük meg a fali naptárakat és a gyűrűs kalendáriumokat is! A falra kerülők általában spirálozottak, és valamilyen tematikus grafikával készülnek. Kapható egyebek mellett népmesei motívumokkal díszített és olyan is, ami a kertészkedést kedvelőknek szól, illetve szerepel a kínálatban családi tervezővel ellátott, de speditőr naptár is rendelhető tőlünk.

 

Ha pedig gyűrűs kalendáriumot szeretne, nagyon exkluzív modelleket talál nálunk. Amennyiben már ilyet használ, plusz betétlapokat is választhat hozzá az Írókéz irodaszer webáruházból.

 

A végén pedig említsük meg az asztali naptárakat. Ezek nem sokban térnek el egymástól. Van, amelyik grafikával díszített, de a többség egységes, jegyzetblokkos. A különbség legfeljebb annyi, hogy fekvő vagy álló a naptár, esetleg a rajta szereplő időbeosztás lehet még eltérő.

 

Ha tehát 2017-es naptárat keres, nézzen körbe nálunk. A kínálat meglehetősen széles, érdemes kicsit böngészni. A naptárak itt.