Lélegezzen tisztább levegőt!
Lélegezzen tisztább levegőt!
2021.05.10.
LEITZ „TruSens” légtisztító végfelhasználói promóció!

A valamilyen szezonális allergiában (pl. szénanáthában) szenvedők úgy érzik, hogy a tavasz közeledte egyfajta figyelmeztetés, hogy szerelkezzenek fel antihisztaminokkal és egyéb, allergiás tünetek enyhítésére alkalmas termékekkel. Sokak számára ilyenkor kezdődik az állandó harc a fájó, viszkető szemek, az orrfolyás, a tüsszögés és az irritált bőr okozta kellemetlenségek ellen.

Ezen problémák összessége valós figyelmet irányított az otthoni levegő minőségének javítására, aminek egyik legnépszerűbb eszköze a légtisztító.

A légtisztítók általában egy kompakt és diszkrét fehér dobozból állnak, amelyet egy adott szoba sarkában helyeznek el. Az eszköz belső ventilátorai segítségével beszívja a levegőt és kiszűri belőle a szennyező anyagokat, beleértve a port, a pollent, a baktériumokat és egyéb káros részecskéket. Sok típus éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, így csendesen tudnak működni és nem zavarják az alvás nyugalmát.

A szénanátha akár súlyosbodhat is az otthonunkban töltött idő alatt. Ennek oka az, hogy már csupán kis mennyiségű pollennek és egyéb allergiát kiváltó tényezőnek való kitettség is elegendő a tünetek megindításához, amelyek aztán hosszú ideig megmaradhatnak. A környezetből származó pollenek sokszor a ruhákhoz vagy hajunkhoz tapadva kerülnek be a otthonunkba. Rossz hír, hogy a benntartózkodás során akár más allergiák is könnyen fellángolhatnak. Nem szokatlan, hogy a szénanáthában vagy a pollenallergiában szenvedők más allergénekre, például a házi poratkákra, a penészre vagy állatszőrre is érzékenyek lesznek.

Légtisztító az allergia ellen

A LEITZ „TrueSens” termékcsalád egyik speciális szűrőjét kifejezetten allergének és vírusok, például az influenzavírus kiszűrésére fejlesztették ki. A HEPA szűrő megtisztítja a beltéri levegőt, és megszűri a levegőben lévő vírusok és allergének 99%-át, így tökéletesen alkalmas pollenallergiában szenvedők és a légzőszervi vírusokra, például az influenzára különösen érzékenyek számára.

A LEITZ „TrueSens Z-2000” légtisztító modell ideális közepes méretű helyiségekhez, és színes numerikus kijelzőjéről azonnal leolvashatók a levegő aktuális minőségének mutatói. A LEITZ „TrueSens Z-2000 / Z-2500” speciális Allergia & Influenza 3 az 1-ben HEPA szűrő filter és cserebetét használatával a lehető legtisztább környezetet biztosítja a szénanáthában szenvedők számára, és segít megakadályozni a levegőben szálló vírusok terjedését.

Élvezze a tisztább levegőt, valamint a szénanátha és az allergiák maximális enyhülését, most LEITZ „TrueSens” légtisztító vásárlása esetén megajándékozzuk egy speciális Allergia & Influenza, Szag & VOC vagy Háziállat 3 az 1-ben HEPA szűrővel.

Mit kell tennie, hogy Öné legyen a garantált ajándék?

  1. Vásároljon a promóciós termékek közül.
  2. Regisztráljon és töltse fel a vásárlási bizonylatot a promóció weboldalára: https://www.leitz.com/hu-hu/promotions/trusens-promocio/
  3. Válassza ki ajándékát, amit kézbesítünk Önnek.