Az irodaszer vásárlás - akárhogy is nézzük - szükségszerű dolog egy iroda életében. Vagyis időközönként be kell, hogy szerezzük az elfogyott kellékeket. De az már nem szükségszerű, hogy sokat is fizessünk az irodaszerekért. Van egy-két praktika, amivel olcsóbbá tehetjük az irodaszer vásárlást. Nézzük ezeket!

 

 

Mint minden terméknél, az irodaszereknél is akkor járunk jobban, ha egyszerre nagyobb mennyiséget vásárolunk. És nem kell óriási csomagokra gondolni. Sőt, nem csak a darabár lesz így olcsóbb, hanem az irodaszer vásárláshoz kapcsolódó szállítás is kedvezményes. De erről kicsit később.

 

Az irodaszer vásárlás során tehát figyeljünk arra, hogy a külön vásárolható termék darabárát vessük össze a csomagban kapható irodaszerek darabárával. Elég meglepő számokkal találkozhatunk.

 

Kezdjük a példát a nyomtató papírokkal, hiszen talán ez az egyik legtöbbet vásárolt irodaszer. Egy 80 grammos másolópapír ára átlagosan 5-6 forint. Ha ezt nagyobb mennyiségben rendeljük - mondjuk 500-1000 lapos kiszerelésben -, akár 3 forintra is csökkenthetjük az árat. Vagyis a felére. Csak jobban megéri így.

 

Ugyanez a helyzet a tollakkal. Mondjuk az egyszer használatos írószerek esetében egy alap tollat megnézve kiderül, hogy nagyjából 60-100 forint az ár, míg ha csomagban vesszük, 40 forintot kell fizetnünk egyért. Ez pedig - akárhogy is nézzük - csaknem feleannyi.

 

irodaszer vásárlás

 

Egyébként ez szinte minden kellékre igaz. Az iratrendezők esetében is jobban megéri nagyobb csomagban gondolkodni, ahogy például a borítékoknál is a nagyobb kiszerelésben vásárolt kedvezőbb darabárat eredményez.

 

Azt egyébként érdemes megjegyeznünk, hogy az irodaszer vásárláskor a webáruházban már többnyire több darabos kiszerelésben láthatjuk a termékeket. Legalábbis mi, az Írókéz irodaszer webáruházban így is mutatjuk a kellékeket. Ennek főleg az az oka, hogy alkalmazkodtunk a vásárlói igényekhez, és így tudunk a partnereink számára olcsóbb irodaszereket kínálni.

 

Manapság a cégeknek talán egyszerűbb és kifizetődőbb, ha online adják le a rendelésüket, és egyszerre vásárolnak meg minden olyan irodaszert, amire az elkövetkezendő hónapokban szükségük lesz. Mi ezekhez az igényekhez alkalmazkodtunk. Nézzen körül az irodaszer webáruházunkban!

 

A nagyobb mennyiségű irodaszer vásárlás időt és pénz is spórol

 

Főleg akkor, ha a rendelés értéke meghaladja a 30 ezer forintot. Ebben az esetben ugyanis a vásárolt irodaszer kiszállítása ingyenes - legalábbis az Írókéz irodaszer webáruházban. De erről olvasson többet egy korábbi bejegyzésünkben. Nézze meg, hogyan állítható össze praktikusan egy irodaszer csomag.

 

Még egyszer tehát:

 

  • Az irodaszer vásárlás nagyobb mennyiségben olcsóbb darabárakat eredményez. Célszerű papírból, tollból és mindenféle irodai kellékanyagból előre többet beszerezni.

  • Már csak azért is, mert minél többet rendel valaki, annál olcsóbb a kiszállítás. Ahogy írtuk, 30 ezer forint felett ingyenes. Sőt, Szombathelyen értékhatártól függetlenül is ingyenes a kiszállítás.

 

Az irodaszer vásárláshoz egyébként nem kell mást tennie, mint regisztrálni a webáruházunkban, belépni és leadni a rendelést. A kiválasztott termékek szállításáról pedig mi gondoskodunk, akár már egy-két munkanap alatt Önnél lehet a kért irodaszer.

 

Lehetne ennél egyszerűbb az irodaszer vásárlás? Tegyen egy próbát!