Irodaszer webáruházban vásárolna útángyárott nyomtató patront? Mi az Emstart ajánljuk. Mutatjuk, hogy miért.

 

 

 

Először is mert ennél a márkánál nagy hangsúlyt fektetnek a környezetbarát működésre. Az elhasznált patronokat, tonereket begyűjtik. Azokat felújítják és úgy hozzák újra forgalomba. De nem akárhogyan. Minden egyes terméket teljesen átdolgoznak, minden kopó alkatrészt kicserélnek. Gyakorlatilag újat varázsolnak a régiből. A komoly minőségellenőri és gyártói munkának köszönhetően pedig szinte új tonert, patront kapunk. Ami legalább az eredetivel megegyező mennyiségű oldal nyomtatására lesz képes.

 

Az Emstar patronok toxikus anyagoktól mentesek, és a beszállítók is ISO minősítéssel rendelkeznek - újabb két indok, amiért érdemes az Emstarban gondolkodni.

 

Emstar nyomtat kellékanyag Írókéz irodaszer webáruházában

 

De a megbízhatóságot a több éves tapasztalat mellett még az is erősíti, hogy az Emstaré a legmodernebb gyártási üzem Európában. És az övüké a legszélesebb lézeres termékskála az iparban. Szóval választék az van, és mellé minőség is társul.

 

Mindez úgy, hogy a környezetvédelmi irányelveket is betartják. Sőt, nem csak hogy kötelességből betartják, hanem kulcsfontosságú az Emstarnál a környezet védelme.

 

A vállalat a patron gyűjtőprogramjának köszönhetően csökkenti a szemétbe kerülő elhasznált kellékanyagok számát. Méghozzá úgy, hogy gyűjtődobozokat biztosít az ügyfelei részére, a nagyobb fogyasztóknak. Ha ezek a dobozok megtelnek, az Emstar megszervezi az ingyenes elszállítást. Ennek köszönhetően kevesebb környezetszennyező anyag kerül a szemétbe.

 

A gyártási garancia

 

Az Emstar komoly hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre. Ahogy írtuk, minden újragyártott patront, tonert ellenőriznek. Az összes kopó alkatrészt kicserélik, így gyakorlatilag egy új kellékanyagot kap az, aki Emstar nyomtató patront, tonert vásárol. De ha ezek még mindig nem lennének elég meggyőzőek, a cég gyártási garanciát is vállal. Ami vonatkozik a nyomtatóra és természetesen a termékre is. Az Emstarnál garantálják továbbá, hogy a termékeik nem érvénytelenítik a nyomtató gyártói garanciáját, továbbá azt is, hogy az újragyártott termékeik nem sértenek semmilyen nyomtató kellékanyag szabadalmat.


De arra is garanciát vállalnak, hogy a gyártás, felújítás során minden felhasznált alkatrész hibátlan volt.


A minőségellenőrzésben a legszigorúbb előírásokat követik

 

Minden felújított tonert, patront a legszigorúbb minőségellenőrzési szabályok alapján vizsgálnak meg. Ügyelnek arra, hogy az eredetivel megegyező minőséget kapjon a vásárló.

 

Hogyan találom meg a megfelelő nyomtató kellékanyagot a nyomtatómhoz?

 

Ha irodaszer webáruházban tervezi a nyomtató kellékanyag vásárlását, mindenképpen a toner- és a patronkeresőt használja. Ennek segítségével a rendszer végigvezeti a kiválasztási folyamaton, segít abban, hogy olyan nyomtató kellékanyagot találjon, ami garantáltan kompatibilis az Ön nyomtatójával. Próbálja ki az Írókéz irodaszer webáruházát!

 

Nyomtató kellékanyag vásárlás webáruházban, egyszerűen.

 

Ha kíváncsi arra, milyen további tippeket kínálunk a nyomtató kellékanyagok webáruházas vásárláshoz, nézze meg ezt a bejegyzésünket!

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider