Ha mondjuk csomagot, borítékot küldünk, az egyedi matrica sok pluszt adhat a cég megítéléséhez. De hasznát vehetjük a ragasztható etiketteknek akkor is, ha rendszereznénk az iratainkat, ezáltal sokkal gördülékenyebbé tehetjük a mindennapi munkát.

 

 

 

Az egyedi címkézéshez számos méretű és formájú etikett kapható.

 

A minőségi megjelenés érdekében már magunk is szerkeszthetünk ragasztható feliratokat. Ebben például az Apli szoftvere segít. Ezt használva a postázáshoz, a csomagküldéshez, a dokumentumok rendszerezéséhez is készíthetünk matricát. De gyárthatunk vele ültető kártyát vagy ragasztható névkártyát is.

 

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

 

Az Aplinak - és általában minden hasonló gyártónak - van saját szoftvere, amivel az adott papírra tudunk nyomtatni - ahogy ezt az imént említettük. Vagyis, ha például a levélre szeretnénk matricát, szükség lesz az adott programra és mondjuk egy A4-es, 24 címkére osztott ragasztható Apli papírra. Ha ez megvan, csak beírjuk az egyedi adatokat a szerkesztőbe, és már nyomtathatunk is - ennyi az egész.

 

A program és a Word sablonok egyébként letölthetők az Apli oldaláról. Ha tehát a grafikai szerkesztésben kevésbé lenne jártas, akkor is tud egyedi, minőségi matricát gyártani.

 

Viszont nem csak az említett méretben kapható etikett. Nálunk, az Írókéz irodaszer webáruházban a 38x21,2 milliméterestől az A4-esig rengetegféle matrica található. Amik többségében univerzális címkék. Vagyis fehér színűek, lézernyomttaóval és tintasugaras készülékkel is nyomtathatunk rájuk.

 

Ha színes etikettre lenne szükségünk, akkor is találunk megfelelőt. Az alapszínek mindegyike megtalálható a kínálatban. Méretben hasonlóan széles a választék, mint a fehérnél.

 

Amennyiben nem szeretnénk a hagyományos négyszögletű formát használni, kör alakú és lekerekített sarkú, hosszúkás címkéket is választhatunk. Ezekhez szintén használható az Apli szoftvere. Csak a referencia számra ügyeljünk, amikor szerkesztünk.

 

 

APLI etikettek itt

 

Aztán, ha még extrább igényeink lennének, találunk a kínálatban kifejezetten az iratgyűjtők, a gyűrűskönyvek, a mappák felcímkézésére való etiketteket. És olyanokat is, amik kábelek jelölésére valók, vagy mondjuk fagyaszthatók, így hűtőben tárolt élelmiszerek jelölésére is ideálisak.

 

Ha kézzel írnánk a címkére, ehhez való etikettet is találunk, méretben és formában is többféle kapható. És akkor még nem emeltük ki a CD/DVD korongra ragasztható etiketteket és a figyelemfelkeltő, többnyire neon színekben készülő matricákat.

 

Aki gyakran ragaszt címkéket, előbb-utóbb hibázni is fog. A rossz címkét pedig ilyenkor el kell távolítani. De ez nem olyan egyszerű. Legalábbis akkor, ha nincs nálunk címke eltávolító spay - már ilyen is kapható.

 

 

Láthatóan rengetegféle megoldás létezik a címkézésre... Nézzen körül nálunk Ön is, és tegye gördülékenyebbé a mindennapi munkát a matricák segítségével! De ne felejtse el azt se, hogy nem csak a praktikum számít. Sokat jelenthet egy cég megítélésén, ha mondjuk elegáns, egyedi matricát használ a kiküldött csomag dobozán.

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider