Megjelentek az üzletekben – az Írókéz webáruházában is – a jövő évre szóló asztali és falinaptárak, valamint a különféle agendák, tárgyalási naplók, gyűrűs kalendáriumok és kiegészítőik. Az asztali és falinaptár kínálat egészes különleges. A labdarúgás szerelmesei éppúgy megtalálják a nekik valót, mint a horgászok vagy a hungarikumok iránt érdeklődők. Íme, mindjárt egy kis ízelítő.

 

 

 

 

Pár évvel ezelőtt még nem volt kérdés, hogy legyen-e naptár az irodánkban az asztalon és/vagy a falon. Ma már – az okostelefonok világában – sokan talán azt gondolják, a készülékük tökéletesen pótolja a naptárakat. Van benne ugyanis számos olyan funkció, ami felválthatja az agendákat. És a telefon mindig ott van az ember keze ügyében, még utazás vagy nyaralás közepette is, ami ugye nem mondható el az asztali naptárakról vagy a határidőnaplókról.

 

Mindez kétségtelenül igaz, ám nem feltétlenül jelenti azt, hogy leáldozott volna az asztali és a falinaptáraknak. Túl azon, hogy ez utóbbiak egyáltalán nem veszítettek a funkciójukból, ráadásul újra divatosak, és sokszínűségüknek köszönhetően nem csupán az eredeti funkciójukat töltik be, azaz emlékeztetnek bennünket bizonyos teendőkre, hanem fontos részei, mondhatnánk díszei az irodánknak és az otthonunknak.

 

Volt idő, amikor a falinaptárak „visszaszorultak” a mellékhelyiségbe, a munkahelyeken pedig – például fodrászatokban, üzemi épületekben – kifejezetten az ellenállhatatlan női idomokat hivatottak népszerűsíteni a férfiak legnagyobb örömére és megelégedésére. Aztán mintha elmúlt volna ez az időszak. Pedig nem.

 

A művészi aktnaptárak ma is megtalálhatóak a boltok kínálatában, így az Írókéz webáruházában is. Aki kíváncsi rá, kattintson ide.

 

De ez csak egy a sok közül, további negyvennél több falinaptár közül rendelhetnek magánszemélyek és céges ügyfelek. Mert a falinaptár kitűnő ajándék is, különösen, ha kifejezetten odafigyelünk a megajándékozott személy érdeklődésére és ízlésvilágára.

 

 

Lionel Messi a barátunk kedvenc focistája? Vagy a Barcelonának szurkol? Bizonyára megörülne egy, a csapatról készült informatív falinaptárnak. Pecázik a sógora? Neki is talál megfelelő ajándék falinaptárat az Írókéz kínálatában. Felejthetetlen élmény volt az idei VOLT fesztivál? Idézze fel az emlékeket a kifejezetten ezt a rendezvényt bemutató falinaptárral! De evezhet fotók segítségével a Balatonon, kiteheti a falára az impresszionisták legszebb festményeit, bájos fotókat nézegethetnek a kutyások és a macskások, de ha például a gyerekeknek szeretne kedveskedni, akkor „tegyen a szobájuk falára szép meséket”.

 

Negyvenhárom igazi újdonság közül válogathat az Írókéz falinaptár kínálatában. És akkor még nem szóltunk az ugyancsak számos változatot felvonultató asztali naptár sorozatról, böngésszen közöttük itt.

 

És előfordulhat az is, hogy valóban úgy érzi: nem kell mindenben az okostelefonra hagyatkozni. Jó, ha van az embernek határidőnaplója, amibe bejegyzi az aktuális tennivalókat. És az agendák is remek ajándékok lehetnek akár a munkahelyen, akár a családban. Válogasson!