A nyomtatványok használata sok esetben kötelező. Ezek beszerzése pedig nem a legkellemesebb feladat. Sok időt elvesz és nem is mindig találni olyat a legközelebbi nyomtatványboltban, amire nekünk szükségünk lenne. Így nézve, több oldalról is problémás a vásárlás. Miért ne szerezné be ezért a nyomtatványokat is irodaszer webáruházból?

 

 

 

Ahány munkafolyamat, annyi nyomtatvány - mondhatnánk kis túlzással. Fuvarlevél, átvételi elismervény, pénztári bizonylat, munkanapló vagy egyszerű számlatömb - és sorolhatnánk.

 

Sokféle nyomtatmányra lehet szükségünk. Ezért különösen bosszantó, ha a kiszemelt írószer boltban végül nem kapunk valamelyikből, így mehetünk egy másik üzletbe. Ez sok időt felemészt és még stresszes helyzetet is eredményez. Kinek hiányzik ez?

 

A legegyszerűbb megoldás ezért, ha webáruházból rendelünk. Ha így teszünk, nem megy el akár több óránk is feleslegesen. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy kicsit előre gondolkodjunk. A webáruház “hátránya” ugyanis, hogy a kiszállítás legalább 1-2 munkanapot igénybe vesz.

 

A nyomtatvány rendelése manapság nem különösebben számít újdonságnak. Ahogy más irodaszer futárral érkezik, ugyan úgy miért ne jöhetnének a nyomtatványok webshopból?

 

Eddig csak általánosságban írtunk a nyomtatványokról. Nézzük meg, konkrétan milyen típusok közül választhatunk

 

Nem könnyű felsorolni, ugyanis több mint 50 nyomtatvány kapható az irodaszer webáruházunkban. De azért megkíséreljük azokat bemutatni, amiket a legtöbbet használnak.

 


Rendelhető nálunk szállítólevél, átvételi elismervény, termékismertető jegyzék, pénztári bizonylat. Kérhető a pénztárgép napi bevételének módosításához szükséges nyomtatvány, számla nyilvántartó és még szabadságengedély is.

 

Nem kevés, és ez még nem minden

 

Az irodaszer webáruházunkban kiküldetéshez szükséges nyomtatványok, ellenőrzési napló, vásárlók könyve, munkanapló, egészségügy kiskönyv, felmérési napló, fuvarlevél, menetlevél is rendelhető. Ahogy kérhető nyomtatvány leltározáshoz, oktatási napló, tértivevény hivatalos dokumentumokhoz, postakönyv, jelenléti ív és raktári nyilvántartó lap is. Lehet, hogy valami kimaradt, nézze meg a termékeket részletesen itt!

 

Látszik, van miből választani. Gyakorlatilag minden olyan nyomtatvány megrendelhető az Írókéz irodaszer webáruházából, ami a mindennapi munkavégzéshez kötelező, illetve szükséges.

 

A legtöbbet rendelt nyomtatványok egyébként a fuvarlevelek és a szállítólevelek. De sokan kérnek bevételi pénztár bizonylatokat is. Ha Ön is hasonlót keres, itt megtalálja.

 

Miért érdemes jól megnézni, hogy honnan vásárolunk nyomtatványokat? Kapható-e számlatömb webáruházban?

 

Ha nem a megfelelő forgalmazótól szerezzük be a nyomtatványokat, az komoly bírsággal is járhat. A Nemezeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ugyanis szabályozza, kik ársíthatnak adóigazgatási azonosításra alkalmas nyomtatványokat. És a kereskedőknek is komoly felelősség az, hogy kinek adják el ezeket a termékeket. Ezért szükséges a “NAV-os” nyomtatványok vásárolása esetén megadnunk a vevő nevét és címét (székhelyét, telephelyét), a vevő adószámát és a vevőt a vásárlás során képviselő magánszemély nevét és adóazonosító számát. Ebből adódik, hogy számlatömb például csak személyesen vásárolható.

 

Figyeljünk oda tehát, hogy hol és milyen nyomtatványokat vásárolunk! És győződjünk meg arról, hogy a választott irodaszer webáruház valóban megbízható bolt-e.