Amennyiben megbeszélésre, konferenciára megyünk és nem kizárólag az okoseszközeink különféle funkcióira hagyatkoznánk, nem árt, ha a konferencia mappánkat is visszük magunkkal. De milyen egy jó konferencia mappa és milyeneket lehet manapság kapni mondjuk egy irodaszer webáruházban?

 

 

 

A kínálat meglehetősen széles. A hagyományos, egyszerűbb bőr, műbőr mappák mellett manapság már a modernebb, igazán dizájnos verziók is megtalálhatók. A funkciókat tekintve is elég széles a választék. Ami rendszerint a konferencia mappa árában is megmutatkozik. A legegyszerűbb mappák pár ezer forintba kerülnek. Ezekben a többnyire jegyzetelésre alkalmas felület mellett legfeljebb egy-két tároló rekeszt, zsebet találunk.

 

Ezekben a tartókban a saját és a kapott marketinganyagok és névjegyek is tárolhatók. Vagy az éppen aktuális konferencia háttéranyaga - szóval fontos, hogy ilyen azért legyen benne.

 

 

A valamivel komolyabb konferencia mappa már nagyobb tároló kapacitással rendelkezik. Ezekben még genothermeket is lefűzhetünk. Így akár szerződések, ajánlatok is beleférnek a mappába. És még a jegyzet rész is adott.

 

Ha ennél is komolyabb konferencia mappára lenne szükségünk, a modernebb cipzáros kivitelűek közül kell választanunk. Az Írókéz irodaszer webáruházban találunk olyanokat, amik az előbb említett funkciók mellett tollak, névjegykártyák és CD-k tárolását és hordozását is lehetővé teszik. Íme.

 

A legextrább és egyben legdrágább konferencia mappákban már táblagép tartó is található. Ráadásul olyan, ami garantáltan védi az okoseszközünk kijelzőjét, így teljesen biztonságos a szállítása.

 

Konferencia mappa - vásárlás webáruház, Írókéz irodaszer

 

Egy ilyen, komolyabb konferencia mappa az átlagosnál több zsebet, tartót is tartalmaz. Van, amelyikben még külső akkumulátort is tarthatunk, ha netán hosszabbra nyúlna a megbeszélés és energia utánpótlásra szorulna valamelyik eszközünk. A kialakításuk nagyon praktikus. A fontosabb dokumentumok a cipzáros tartóban helyezhetők el, míg a külső rekesz részben azokat az anyagokat tarthatjuk, amik jó, ha mindig kéznél vannak. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is könnyedén átnyújthatjuk a cégünk bemutatkozó anyagát.

 

A rengeteg funkció ellenére a legnépszerűbb konferencia mappa mégsem az ilyen típusú. A legtöbbek az ennél egyszerűbb módozatot választják. Olyat, ami egyszerűen modern - legalábbis, ami a formatervezést illeti. Továbbá van benne néhány rekesz, tároló a dokumentumainknak és található benne jelölőcímke tartó, ezzel is segítve a tartalom könnyebb beazonosítását. A jegyzetfüzet és a genotherm lefűzési lehetőség természetesen ezekben is adott, és a záródást sem bízzák a véletlenre. Ezeken a legnépszerűbb konferencia mappákon gumiszalag gondoskodik arról, hogy minden a helyén maradjon a szállításkor is.

 

Válasszon Ön is a munkájához megfelelő konferencia mappát! Mi, az Írókéz irodaszer webáruházban segítünk ebben. Mutatjuk a kínálatot.