Ön mire gondol, ha azt a szót látja, hogy exkluzív? A kifejezés jelentése: előkelő, elegáns, választékos. De használjuk abban az értelemben is, hogy valami egyedi, illetve első osztályú. A lényeg, hogy az exkluzív dolog – legyen az akár ruházat, autó vagy étterem -, vonzza magára a figyelmet. Ami exkluzív, eltér a megszokottól, és semmiképpen se nevezhető közönségesnek. Szeretné Ön is olyan írószert vagy irodai felszerelést használni, ami...

 

...Önre és a cégére irányítja az üzletfelei és más partnerei figyelmét? Nézzen körül az Írókéz irodaszer webáruház kínálatában, ahol csaknem négyszáz féle exkluzív termék közül választhat.

 

Vegyünk sorra néhányat, kezdjük mindjárt a jegyzetfüzetekkel! De vajon mitől lesz exkluzív egy jegyzetfüzet? Hajlamosak vagyunk egyenlőségjelet tenni az exkluzivitás és a drágaság között, pedig nem feltétlenül van így.

 

A Sigel A5-ös méretű exkluzív metál-óarany jegyzetfüzete például abban a tekintetben képvisel magas minőséget, hogy mágneszáras, az oldalán tolltartó, a belső részén sarokzseb és archiváló rekesz található, oldalszámozott, továbbá két jelölőszalaggal készül. Csak ennyi az egész? – kérdezhetjük.

 

Mégis: ha ez van az asztalán, minden bizonnyal számíthat az üzletfelek figyelmére. Mert ne gondoljuk azt, hogy nem számít a külsőség. Igen is számít. Ha pedig így van, ráadásul az aktuális divatnak is szeretnénk megfelelni, akkor törekednünk kell az exkluzivitásra. Ezt könnyen megtehetjük például a Leitz jegyzetfüzetével.

 

Ennek az egyik különlegessége, hogy iPad méretű, aminek köszönhetően könnyen együtt hordozható az iPad készülékkel. (Lám, a gyártók mennyire előrelátóak…)

 

Leitz exkluzív irodaszer

 

A prémium megjelenés további jellemzői: keményfedeles megoldás, kellemes tapintású, bőrhatású borító, gumis záródás, tolltartó és belső zsebek, elegáns, gumiszalagos záródás, ami biztonságosan tartja a lapokat, a két textil könyvjelző segít, hogy az Ön számára fontos oldalakat mindig gyorsan megtalálja, az utolsó 8 perforált lap lehetővé teszi kisebb jegyzetek készítését, két öntapadós, oldaljelölő tömb a fontos tartalmak megjelöléséhez.

 

Lépjünk tovább a jegyzetfüzetektől, nézzük az exkluzív irodai menedzserszékeket! A Mayah terméke például amellett, hogy sokoldalúan használható, rendkívül kényelmes is.

 

Ennek a széknek vastag, strapabíró a szivacsozása az ülőfelületen és a háttámlán is, komfortos kialakítású, ergonomikusan formázott, a magasságállítás gázliftes, állítható a háttámla magassága, dőlésszöge, továbbá az ülőlap dőlésszöge, valamint a karfa magassága, a szék aszinkron mechanikával szerelt, a kárpit különleges, anyagában mintás szövet. Ebben a székben csak jól érezheti magát. Részben ezért is exkluzív.

 

Az Írókéz irodaszer webáruház exkluzív kínálatában természetesen rengeteg írószert is találunk, ezek közül most csak egyet emelünk ki, a DIPLOMAT "Excellence" elnevezésű golyóstollat.

 

Elegáns dizájn, fém tolltest, aranyozott kiegészítők, kiváló minőségű, többrétegű lakkbevonat, rotációs tollszerkezet, cserélhető betét, az általa leírt vonalvastagság mindössze 1 milliméter. A toll alumínium díszdobozos csomagolásban vásárolható meg. No, erre a tollra túlzás nélkül mondhatjuk, hogy exkluzív – és az ára is meglehetősen magas, de azért ez senkit se riasszon el attól, hogy legalább megnézze. Ennél persze jóval olcsóbb írószereket is talál a kínálatban – még mindig az exkluzív jelzővel illetve.

 

Végül a bőrből készült kiegészítőket ajánljuk az exkluzív jelzővel párosítva. Sokan ugyanis az exkluzivitás mögött elsősorban bőrből készült terméket keresnek. Íme.

 

Tolltartót, névjegytartó tálcát, kalendáriumot, különféle táskákat, irodai székeket talál ebben az összeállításban. És vannak közöttük újrahasznosított bőrből készültek is. Mint például ez a kalendárium.

Ha ilyet használ, nem csak az exkluzivitásnak felel meg, hanem tett valamit az élővilág, a környezetünk védelméért is.